Culinary Perspectives -keittokirja muodostaa seitsemän annoksen kokonaisuuden aina keittiön tervehdyksestä jälkiruokaan saakka. Reseptien vaihtelevat vaikeustasot tarjoavat haasteita niin kokeneille kokeille kuin ruoanlaittoharrastusta aloitteleville. Lähde siis mukaan makumatkalle, joka tarjoaa lukuisia herkullisia, huippukokkien suunnitelemia annoksia.
LEXUS CREATES: CULINARY PERSPECTIVES -KEITTOKIRJA
Lexus on julkaissut brändin ensimmäisen maailmanlaajuisen Culinary Perspectives -keittokirjan, joka tutustuttaa lukijan Lexuksen kulinaarisiin kumppaneihin, jotka jakavat valikoiman reseptejä Aasian ja Australaasian alueilta. Voimakkaita ja eksoottisia makuja sisällään pitävistä resepteistä on päästy nauttimaan aiemmin Lexuksen tapahtumissa.
Prosciuttoa ja gribiche-kastiketta leivällä
Kulinaarinen makumatkamme alkaa Neil Perryn suunnittelemilla leivillä, joiden päälle tulee prosciuttoa ja gribiche-kastiketta. Perry on yksi Australian tunnetuimmista kokeista. Hän on ollut osallisena lukuisissa televisio-ohjelmissa ja julkaissut yli 10 kirjaa. Tätä yksinkertaista, mutta herkullista keittiön tervehdystä tarjottiin LANDMARK by Lexuksessa vuoden 2019 Lexus Melbourne Cupissa.
Kanapullat ja tare-kastiketta
Keema-curry
Takeshi Fukuyama ja Gaggan Anand tekivät keema-curryn uudelleen. Annoksessa karitsanliha on vaihtunut jauhettuun porsaaseen, joka on keitetty maustetussa kasviscurryssä. Tätä maukasta, riisin kanssa tarjoiltavaa annosta päästiin syömään DINING OUT with LEXUS -tapahtumassa, jossa vieraat pääsivät kokemaan ulkona syömisen paikassa, joka paljastettiin vasta saavuttaessa sinne.